Looking at a Black Square

This is how Kazimir Malevich recalls the reaction of the public to his (in)famous black square painting in a 2003 translation of his 1927 manifesto Suprematism.¹ Even when this painting was seen for…

Smartphone

独家优惠奖金 100% 高达 1 BTC + 180 免费旋转




Maandag is de perfecte dag om de fouten van vorige week te corrigeren

Hoe was je week vorige week? Heb je al je doelen behaald en alles bereikt waar je op had gehoopt? Zo niet, geen probleem. Het is moeilijk om je fouten en tekortkomingen toe te geven, maar wees moedig : maandag is de perfecte dag om op de resetknop te drukken en opnieuw te beginnen.

‘Mon’ is Frans voor ‘Mine’, dus maandag is van jouw om te pakken!
Het is tijd voor #takebackMonday. Door de nadruk te leggen op een dag of tijd die een nieuw begin markeert, worden mensen psychologisch gedreven om meer gemotiveerd te raken bij het nastreven van hun doelen. Dagen zoals nieuwjaarsdag, de wisseling van seizoenen, het begin van een nieuwe maand, of ja, een maandag zijn tijdelijke oriëntatiepunten. Deze waargenomen verandering in de tijd geeft mensen het gevoel hun vroegere zelf achter te laten en hoop te scheppen voor hun toekomstige zelf. Als het op maandag aankomt, betekent dat dat je minstens vijftig kansen hebt om opnieuw te beginnen. Maak deze maandag de jouwe.

Het is tijd om het peloton te leiden, jezelf te onderscheiden van de rest en Unstoppable te worden. Wees een doorzetter en laat de grappen, memes en negatieve scheldwoorden over maandag achter je. Profiteren van een dag die zoveel verspilt, geeft je een hele dag extra om stappen te zetten in de richting van je doelen. Volgens Business Insider beginnen succesvolle mensen hun maandag sterk met een goede nachtrust, een vroege ochtend, gezonde voeding en een positieve instelling. Dit is wat transformationele leiders onderscheidt van hun collega’s en hen in staat stelt om in de loop van de week vooruitgang te boeken.

Je hebt misschien gehoord dat je jezelf moet visualiseren dat je slaagt voordat je een belangrijke taak op je neemt. Wist je dat er een wetenschap is om het te ondersteunen? Deelnemers aan een sociaal experiment moesten hun succes in de loop van een paar weken visualiseren. Ze kregen de opdracht om zich hun ideale zelf voor te stellen en na te denken over het bereiken van hun doelen. Aan het einde van het onderzoek waren de deelnemers positiever en gemotiveerder dan voorheen. Veel van deze personen zetten de dagelijkse praktijk voort nadat het onderzoek was afgerond.

Neem maandagochtend vijf minuten de tijd om je ogen te sluiten, diep adem te halen en je week in een positief daglicht te stellen. Bedenk wat je wilt bereiken. Sta jezelf toe te bevestigen dat je deze doelen zult bereiken. Ga dan naar buiten en maak uw visie tot werkelijkheid!

Add a comment

Related posts:

Here and now

I have read countless articles and attended lectures that talk about being happy here and now. Obviously, we know that we only have the present, more precisely the here and now, at this moment. When…

Resumen del libro Start with Why de Simon Sinek

Nuevamente les traigo un resumen de una interesante obra de Sinek, algunos creerán que su charla de TED sería suficiente, pero es bueno contextualizar también con el contenido de su obra. Los líderes…

How to Use a Hardware Wallet with Neuron

This tutorial will help you to connect your hardware wallet to Neuron, and manage your assets on Nervos CKB.